Naturpromenaderna i Botaniska har varit fantastiska!

Naturpromenaderna med Kennert i Botaniska trädgården har varit ett uppskattat event i odlingscirkeln.

”Kennert som leder promenaderna överraskar alltid med något, det kan vara fröer eller stockar vi odlat svamp i. Han har en ofantlig kunskap och är otroligt inspirerande” säger en av deltagarna och fortsätter: ”Man kommer alltid hem inspirerad efter promenaderna, sedan är självklart fikat också väldigt viktigt. Det är så trevligt att komma ner på Allégården och fika ihop, vi inspirerar varandra, det är så spännande att se vad andra har för idéer”.

Deltagaren vi intervjuade berättar också om att det inte alltid går som man tänkt sig ”Man misslyckas också men då kan man prata om det och berätta vad som inte gått bra. Många av oss odlar på kolonilotter med liknande förutsättningar så vi kan utbyta erfarenheter”.

Lyssna på klippet nedan: