Många olika teman inspirerar

Varje möte med studiecirkeln har hållits på ett tema, detta har väckt inspiration och har varit ett uppskattat upplägg då det ger ny kunskap på ett specifikt ämne vilket i sin tur väckt frågor och idéer för deltagarna som kanske annars inte berörts. Exempel på teman vi berört under hösten är bokashi, odling hemma, odling i alla årstider, skadedjur m.m. Vi kommer fortsätta med teman nu i vår.

En av våra studiecirkeldeltagare berättar om hur teman och erfarenhetsbytet med andra deltagare fått henne att tänka om kring sin nordliga balkong. ”I stan får vi aldrig sol på balkongen, den ligger praktiskt taget i norrläge, men vi har ett sommarställe och jag brukar odla i pallkragar där. Nu efter att ha gått studiecirkeln och lärt mig mer om hur jag kan utnyttja norrläge så har jag tagit hem kryddorna och har dem på balkongen istället”.

Lyssna på ljudklippet nedan